Wat doen we 

 

Plaatsing dienst HVAC

Ons team bestaat uit gemotiveerde professionele mensen op technisch gebied, die zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaarstaan. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons team gaan dagelijks aan de slag in diverse omgevingen. Voor alle mogelijke klanten zoeken we naar de juiste oplossingen, volledig uitgewerkt en berekend op maat van hun behoeftes. Wij bieden op deze basis een alles omvattende oplossing voor alle markten
Door onze lange ervaring in het vak (ruim 15 jaar) Zal u bij ons altijd op het juiste adres zijn.
Wij als firma gaan continue op opleiding om de laatste nieuwe producten aan u te kunnen voorstellen en op een professionele manier te integreren in uw project. Wij werken zowel voor particulieren, KMO en industrie nieuwbouw of renovatie

Service dienst HVAC

Niet alleen voor nieuwe installatie staan wij u te woord, u kan tevens ook nog rekenen op een uitstekende service na verkoop.
Onze 24/24, 7 dagen op 7 wachtdienst biedt u alle nodige ondersteuning.
Tevens kunnen wij ook het preventieve onderhoud voorzien van al uw HVAC toepassingen

Intelligente Gebouwautomatisatie

Met intelligente gebouwautomatisatie creëert u een comfortabel, gezond en duurzaam binnenklimaat. Verschillende technieken kunnen via automatisatie worden geïntegreerd en in beeld gebracht. Zelfs via een webapplicatie. Denk maar aan HVAC, brand- en rookdetectie, zonwering, lichtsturing, …

Es-technics werkt uitsluitend met regelaars, sensoren en kranenwerk van gerenommeerde merken. Van  Wago ,Honeywell, Siemens en Schneider Electric,. Zoekt u eerder een totaaloplossing voor het beheer van uw gebouw? Ook dat kan perfect. Es-technics kan u een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het volledige GBS- en elektriciteitspakket. 

Onze programmatieafdeling zorgt ervoor dat het gebouwbeheersysteem werkt zoals u het wilt. Bij es-technics  gebeurt alles in eigen beheer.

Elektronische Beveiligingssystemen

Es-technics specialiseert zich ook in elektronische beveiligingssystemen. Concreet richten wij ons op alarmsystemen en inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, toegangscontrole en videoparlofonie. Daarnaast integreren wij al deze systemen via overkoepelende beheersoftware. Wij werken zowel voor particulieren, KMO en industrie.